Posts in Yrittäjyys
Menestyvän yritysblogin salaisuus (ja kuinka sinäkin onnistut siinä)

Haluaisitko tehdä blogistasi sinulle jatkuvaa tuloa tuottavan parhaan markkinointityökalusi? Tai haaveiletko vapaammasta elämäntyylistä, ehkä jopa digiyrittäjyydestä, kuten minä haaveilin pari vuotta sitten?

Read More
Miksi yrittäjän kannattaa kirjoittaa blogia?

Jos olet yrittäjä, sinulla on todennäköisesti (toivottavasti!) omat kotisivut. Mutta löytyykö kotisivuiltasi blogi? Entä päivittyykö se säännöllisesti, tarjoten samalla kohderyhmällesi kiinnostavaa ja arvokasta sisältöä? Tässä kirjoituksessa käyn läpi bloggaamisen hyötyjä yrittäjälle, mutta myös sen mahdollisia sudenkuoppia.

Read More
Miten saat asiakkaita bloggaamalla vaikka olet ollut yrittäjänä vasta vähän aikaa?

Edellisessä vieraskynässäni annoin sinulle vinkkejä, miten saat näkyvyyttä uutena yrittäjänä blogin avulla. Tässä postauksessa annan sinulle vinkkejä, miten saat lukijat tulemaan sinulle asiakkaiksi.

Read More
Miten kasvatat näkyvyyttä uutena yrittäjänä bloggaamalla?

Miten kilpailet 5 vuotta yrittäjänä olleiden ammattilaisten kanssa? Miten pystyt erottumaan sellaisten ihmisten joukosta, jotka ovat tehneet työtä pidempään ja ovat jo kasvattaneet näkyvyyttä verkossa?

Read More
Miten pienyrittäjä saa ensimmäiset asiakkaat? Muista nämä 4 asiaa

Mistä saada ensimmäiset asiakkaat? Tämä kysymys on varmasti mielessä suurimmalla osalla aloittavista yrittäjistä – niin se oli myös minulla kun perustin yritykseni reilu vuosi sitten.

Read More
Vuosi yrittäjänä - karikoista selkeyteen

Kun mietin mennyttä vuotta, oli tuo ajatus ensimmäinen mikä tuli mieleeni. Mikä vuosi onkaan ollut! Vuosi sitten perustin yritykseni ja aloin päätoimiseksi yrittäjäksi auttaakseni toisia pienyrittäjiä digitaalisen markkinoinnin kentällä, muun muassa kotisivujen ja sosiaalisen median parissa.

Read More