Posts in Yrittäjyys
3 syytä, miksi pienyrittäjä tarvitsee Facebook-yrityssivun

Oletko aloittamassa tai juuri aloittanut oman yritystoimintasi ja mietit, pitäisikö perustaa yrityssivu Facebookiin? Vai onko yritystoimintasi jatkunut jo pidempään, mutta et ole tullut perustaneeksi yrityssivua, koska et tiedä olisiko se hyödyllistä?

Vastaukset kysymyksiin: Kyllä pitäisi perustaa ja kyllä, se on hyödyllistä! Kerron sinulle nyt kolme syytä miksi.

Read More
5 keinoa itsesi motivoimiseen

Yrittäjä on kaikesta vastuussa itse, niin myös omasta jaksamisestaan, hyvinvoinnistaan sekä motivaatiostaan. Sisäinen motivaatio on kaikille meille tärkeää, mutta erityisen tärkeää se on juuri yrittäjille. 

Read More
Instagramin hyödyt yrittäjälle

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja video vielä paljon sitäkin enemmän. Niinpä Instagram on sinulle hyvä vaihtoehto, kun haluat kertoa tarinaasi visuaalisessa ja kiinnostavassa muodossa.

Read More
Pienyrittäjän some-markkinointi – 8 vinkkiä

Some-markkinointi ei ole tähtitiedettä, mutta muutamia juttuja on syytä pitää mielessä, jotta somekanavistasi jää hyvä maku niin itsellesi kuin seuraajillesi.

Read More
Ostajapersoonat helpottavat yrityksesi markkinointia

Markkinointia tehdään, tai ainakin pitäisi tehdä, aina rajatulle kohderyhmälle. Inbound-markkinoinnissa kohderyhmäajattelu viedään vielä asteen tarkemmaksi kun yritykselle määritellään ostajapersoonat. Ostajapersoonien avulla ymmärrät paremmin asiakkaan ongelmia ja osaat vastata niihin houkuttelevasti.

Read More