[Vieraskynä] Rakennusalan sekatyömiehestä digitaalisen markkinoinnin pariin

Minulla on ilo esitellä uusi työharjoittelijani Tuomo Saareks, joka tutustuu yritykseeni ja digitaalisen markkinoinnin maailmaan kesäkuuhun saakka. Annetaanpa puheenvuoro Tuomolle itselleen:

 

Työskentelin aiemmin rakennusalalla hyvin erilaisissa tehtävissä aina timanttiporarista torninosturinkuljettajaan. Kaikki alkoi siitä, kun minut tutustutettiin piikkauskoneeseen. Siitä päivästä lähtien minä ja makitan poravasara oltiin vähintään 40 tuntia viikossa yhtä erottamattomat, kuin RK 62 ja sotamies armeijan metsäleirillä.

Lähes sairaalloinen mielenkiinto talouteen ja sijoittamiseen sen eri muodoissa ajoi kuitenkin miettimään, josko opiskelisin ammatin joka oikeasti kiinnostaa ja josta olisi myös hyötyä vapaa-ajan puuhasteluissa.

Tällä hetkellä opiskelen Saimaan ammattikorkeakoulussa liiketaloutta pääaineenani yritysjuridiikka. Vapaavalintaisena kurssina koulussa ollut “Digimarkkinointi ja sosiaalinen media liiketoiminnassa” antoi melkoisen herätyksen tähän päivään ja halusin tietää enemmän siihen keskittyvästä liiketoiminnasta, joten pyrin harjoitteluun SomeB Oy:lle.

Teen työharjoittelua SomeB:lle, koska on mielenkiintoista olla eturivissä näkemässä kuinka maailma kokoajan muuttuu ja on jo muuttunut sosiaalisen median tullessa yhä enemmän osaksi yritysten normaalia arkea. Tavoitteenani työpanoksen lisäksi myös tuoda yritykseen erilaista näkökulmaa ja ideoita.

 

Some-seikkailuani voit seurata Twitterissä.

- Tuomo