Vihdoinkin Instagramissa: Snapchatista tutut kasvofiltterit!

Eilen Instagramin päivitettyäni huomasin sovelluksessa mahtavan uudistuksen, jota ainakin itse olen kovasti odottanut. Instagram Storyyn on vihdoin saatu Snapchatista tutut kasvofiltterit, jotka mahdollistavat entistä luovempien ja hauskempien tarinoiden tekemisen.

Omasta mielestäni Snäpin ainoa hyvä puoli on ollut sen laaja valikoima erilaisia filttereitä, jotka päivittyvät jatkuvasti. Snäpillä on saanut luotua paljon Instagramia hauskempaa ja yllättävämpää sisältöä juuri sen tarjoamien lukuisten tehosteiden takia. Itse kuitenkin siirryin jo jonkin aikaa sitten lähes kokonaan vain Instagram Storyn käyttäjäksi, koska Instagram itsessään on niin paljon monipuolisempi kuin Snapchat enkä välitä sahata jatkuvasti kahden sovelluksen välillä.

Uskon, että Instagram Storyyn on odotettavissa entistä enemmän uusia tehosteita, joilla kuvista ja videoista saa luotua juuri omannäköisiä ja vaihtelevia. Väistämättä viimeistään nyt herää myös ajatus, onkohan Snapchat tullut tiensä päähän? Miten se enää pystyy taistelemaan Instagramin ominaisuuksia vastaan, nyt kun Instagram on viemässä sen viimeisiäkin kilpailuvaltteja ja erottumiskeinoja?

 
 

Kuvissa näkyy pari eri kasvofiltteriä, joiden lisäksi Storyn kuviin ja videoihin voi tietysti lisätä kaikkia vanhoja ominaisuuksia, kuten paikan nimi-tarran, eri värisiä tekstejä tai itse piirrettyjä kuvioita ja tekstejä. Uusia kasvofilttereitä on tällä hetkellä kahdeksan, mutta uskon että niitä on tulossa lisää. Toisessa kuvassa näkyvä hashtag-tarra on niin ikään uusi ominaisuus. 

Kasvofiltterit saat näkyville menemällä Storyyn ja painamalla kameranapin vieressä olevaa valkoista naamaa. Sitten vaan pitämään hauskaa!

Nyt siis hopihopi päivittämään oma Instagram sovellus, jotta saat nämä hauskat uudet ominaisuudet käyttöösi.