Posts in Some-markkinointi
Miten rakennat menestyvän Facebook-mainonnan strategian?
Mikä on Facebook-pikseli ja mitä hyötyä siitä on?

Olet ehkä jossain yhteydessä kuullut tai lukenut Facebook-pikselistä, ja että sillä on jokin yhteys Facebookissa mainostamiseen. Jos olet selvittänyt asiaa enemmän, tiedätkin jo ehkä, että pikseli on pieni koodinpätkä, joka asennettuna sivustollesi auttaa kohdentamaan Facebook-mainoksia esimerkiksi kotisivuillasi vierailleille ihmisille.

Read More
Facebookin Mainosten hallinta -työkalu - Mikä se on ja kuinka sitä käytetään?
Toimiiko Facebook-mainonta vielä vuonna 2019?

Yksi vuoden 2018 puhutuimmista aiheista Facebook-markkinoinnin osalta oli yrityssivujen julkaisujen orgaanisen näkyvyyden heikentyminen entisestään. Facebook ilmoitti alkuvuodesta tekevänsä muutoksia algoritmiinsa ja näyttävänsä jatkossa enemmän perheen ja ystävien päivityksiä, yritysten tekemien julkaisujen näkyvyyden kustannuksella.

Read More
Miksi some-strategia on yrittäjälle tärkeä?

Kunnollinen some-strategia on mielestäni yrittäjälle yhtä tärkeä kuin liiketoimintasuunnitelma.

Some-strategia antaa yrittäjälle selkeät suuntaviivat markkinoinnin toteuttamiseen ja kohdeyleisön saavuttamiseen sosiaalisessa mediassa. Some-markkinoinnista ei tule mitään tai ainakaan se ei ole millään tavalla tehokasta ellei tiedetä keitä halutaan tavoitella, miksi ja millä tyylillä.

Read More
Hashtagit Instagramissa - Kuinka löydät ja miten käytät?

Haluatko kasvattaa Instagram-tilisi yleisöä eli saada mahdollisimman paljon seuraajia, jotka olisivat vielä kaiken lisäksi kiinnostuneita tarjoamastasi sisällöstä? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua hashtageihin ja niiden käyttöön Instagramissa.

Read More