Posts in Facebook-markkinointi
Miksi tarvitset myyntiputken, jos teet Facebook-mainontaa?
Facebook-markkinoinnin käsitteet tutuiksi -opas
Teetkö nämä 6 yleistä virhettä Facebook-markkinoinnissa?

Facebook voi parhaimmillaan olla yrittäjän paras markkinointityökalu, mutta pahimmillaan se voi olla myös täyttä ajanhukkaa. Kaikki riippuu siitä, kuinka hyvin ymmärtää Facebookin luonteen markkinointikanavana ja miten sitä osaa hyödyntää.

Read More
Miten tavoittaa nettisivuilla käyneet asiakkaat? - Tämä sinun tulee AINAKIN tietää Facebook-mainonnasta

Oletko huomannut Facebookin tai Instagramin uutisvirrassasi mainoksia sellaisilta sivustoilta, joilla olet hiljattain vieraillut katsomassa esimerkiksi jotakin tuotetta, josta olet ollut kiinnostunut? Sitä kutsutaan Facebook Retargeting mainonnaksi.

Read More
Miten rakennat menestyvän Facebook-strategian?

Facebook-mainonta ilman toimivaa strategiaa on kuin lähtisit soutamaan ilman airoja: Annat vain virran viedä mukanaan ja katsot passiivisena minne päädyt, vai päädytkö mihinkään. Facebook-mainonnan strategian avulla lopetat turhan rahan tuhlaamisen toimimattomiin mainoskampanjoihin.

Read More
Mikä on Facebook-pikseli ja mitä hyötyä siitä on?

Olet ehkä jossain yhteydessä kuullut tai lukenut Facebook-pikselistä, ja että sillä on jokin yhteys Facebookissa mainostamiseen. Jos olet selvittänyt asiaa enemmän, tiedätkin jo ehkä, että pikseli on pieni koodinpätkä, joka asennettuna sivustollesi auttaa kohdentamaan Facebook-mainoksia esimerkiksi kotisivuillasi vierailleille ihmisille.

Read More