Kotisivutoteutuksistani ja Facebook-sparrauksesta sanottua:

Suositukset

 
 

Karoliinan henkilökohtainen sparraus oli huippu! Alkukartoituksen jälkeen oli superhelppoa lähteä toteuttamaan Karoliinan ohjeita ja vinkkejä. Pikkuhiljaa Facebook-sivu alkaa näyttää siltä, kuin oma visio on. Kiitos Karoliina! Palataan uudelleen asiaan toukokuussa :)
— Tiia Konttinen, blogivalmentaja

Hei Karoliina ja vielä kerran iso kiitos eilisestä. Tuntuu, että on heti uutta virtaa ja tavoitteellista tekemistä kun sai hiukan pölyjä pyyhittyä jumittuneista ajatuksista :)

Tulen varmasti käyttämään Facebook-sparraustasi jatkossakin.
— Anneli Pohjola, Avaamoterapia

Kiitos Karoliina rivakasta ja luovasta nettisivutoteutuksesta. Isona plussana se, että tukea saa helposti ja nopeasti näin alussa kun opettelee päivittämään sivuja itsenäisesti.
— René Piiroinen, kiinteistönvälittäjä

Yhteistyö Karoliinan kanssa sujui helposti. Meillä oli valmiit tekstit ja linkit, jotka sivuille halusimme ja materiaalin toimitettuamme Karoliina rakensi meille toimivat sivut alle kahdessa viikossa. Prosessin aikana yhteydenpito sujui helposti sähköpostin välitykselle ja Karoliina huomioi muutostoiveemme sivujen rakentamisen aikana. Prosessin lopuksi oli mukavaa, että saimme käyttöömme kirjalliset ja kuvalliset sivujen päivittämisohjeet, jotka Karoliina päivitti vastaamaan tarpeitamme.
— Karoliina Eräste, järjestösihteeri, Erityishuoltojärjestöjen liitto EHJÄ ry

Kotisivuni tehtiin yhteistyössä Karoliinan kanssa. Olen todella tyytyväinen sekä sivujen ulkoasuun että yhteistyön toimivuuteen - suosittelen lämmöllä Karoliinaa.
— Jenni Kivikoski Valmennus & Jooga

Olen juuri käynnistänyt oman yritystoimintani isommin ja some näyttelee isoa osaa toiminnassani. Yritykselläni on ollut Facebook-sivu jo aiemminkin, mutta vasta nyt Karoliinan avulla osasin päivittää tiedot ja asetukset sivullani sellaiseksi, että se palvelee asiakkaita mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti.

Sain myös todella kattavasti vinkkejä ja ideoita sivuni ylläpitämiseen, mitä kannattaa postailla ja milloin. Nyt on itselläkin tunne, että tykkäyssivuni on sellainen kuin kuuluukin; ammattimainen!
— Jenni Kivikoski Valmennus & Jooga

Parasta oli, kun sain selkeän some-strategian, jota lähteä noudattamaan Facebookissa ja Instagramissa. Sain myös hyviä neuvoja ja käytännön vinkkejä some-näkyvyyteni edistämiseen, joista useimpia en ollut osannut ajatellakaan.
— Markus Vierumäki, kunnallisvaaliehdokas

Sain asiantuntevaa ja käytännönläheistä apua ja neuvontaa yritykseni Facebook-sivun perustamiseen sekä some-strategian suunnitteluun. Facebook-sivun kautta olen myös saanut uusia asiakkaita ja vanhat asiakkaat ovat jättäneet sivuilleni paljon suosituksia.
— Emmi Koskinen, kampaamoyrittäjä

Karoliina haluaa aidosti asiakkaidensa onnistuvan! Opit ovat käytännönläheisiä ja niistä näkee nopeasti, mikä toimii hyvin omassa yritystoiminnassa. Karoliinasta huokuu se, että hän haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan oman tavoitteensa verkkonäkyvyyden osalta.
— Marika Roth, Business Coach

Verkkokurssi oli hyvä paketti, paljonkin uutta sekä toi rohkeutta uuden sivustoni markkinointiin. Viikon aikana lähes 500 tykkääjää. Tosi kiva nyt kun osaa ja voi katsoa millaista liikennettä kaiken takana on.
— Jaana Pusa, Markkinointitoimisto Ideaflow Oy

Karoliinan tuottamat sisällöt ovat saaneet paljon näkyvyyttä ja lukijoita ja yhteistyömme on toiminut mutkattomasti alusta alkaen.
— Jorma Erkkilä, Salkunrakentaja.fi

Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun. Kaikki sujui ripeällä ja ammattitaitoisella otteella tarjouspyynnöstä kotisivujen valmistumiseen saakka. Sain ammattitaitoista perehdytystä kotisivujeni päivittämiseen ja jos minulla oli jotain kysyttävää vastaus tuli nopeasti.

Karoliina on pitänyt hyvän huolen rautaisella ammattitaidollaan siitä, että kotisivuni ovat juuri minun ja asiakkaideni tarpeisiin sopivat. Kirsikkana kakun päällä on erittäin kilpailukykyinen hinta suhteessa muihin :) Voin todella lämpimästi suositella.
— Hanna-Mari Pykälistö, HaminJooga