Selkeyttä Facebook-markkinointiin

Autan sinua selkiyttämään yrityksesi markkinointia Facebookissa ja Instagramissa. Opastan sinulle kädestä pitäen, mistä kannattaa aloittaa ja autan Facebook-markkinointisi suunnittelussa. Alta löydät vaihtoehtoja eri palvelupaketeista. Jos haluat opetella some-markkinointia rauhassa itseksesi, katso täältä luomani verkkovalmennukset Facebook- ja Instagram-markkinointiin.

 

 pienyrittäjän some-strategian suunnittelu

Facebook-strategian suunnittelu

Miten löydän Facebookista omat ihanneasiakkaani ja kohdistan markkinoinnin heille? Millainen on hyvä ja houkutteleva Facebook-sivu? Entä mistä Facebook-mainonta kannattaa aloittaa ja miten sitä edes tehdään?

Jos mietit tämänkaltaisia kysymyksiä, voin auttaa sinua eteenpäin. Suunnitellaan Facebook-markkinoinnillesi selkeä strategia, jotta aikaasi ei hukkaannu turhaan tekemiseen. Alta löydät esimerkin Facebook-strategian sisällöstä ja hinnasta.

Facebook-strategia sisältää esimerkiksi:

  • Facebook-sivun läpikäyminen, muutosehdotukset ja niiden toteuttamisessa avustaminen

  • Facebook-julkaisujen läpikäyminen, parannusehdotukset ja uudet postausideat

  • Opastus sisältökalenterin luomiseen

  • Tavoitteiden ja kohderyhmien määrittely, tarvittavien mainonnan kohderyhmien luominen/ohjeistus kohderyhmien tekoon

  • Facebook-mainonnan suunnitelma ja ohjeistus

  • Opastus tulosten mittaamiseen

  • Suunnitelma kirjallisena sekä sen läpikäyminen videopuheluna kun projekti on valmis

Haluatko Facebook-strategian lisäksi selkeän suunnitelman myös Instagram-markkinointiin? Voit kysyä minulta tarjousta useamman kanavan strategia-paketista >>

 Some-markkinoinnin sparraus ja konsultointi

Facebook-markkinoinnin sparraus

Tarjoan sinulle apua some-pulmiisi juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Sovitaan puhelin-/videopuheluaika, jonka aikana käydään läpi asiat, jotka sinua sillä hetkellä Facebook- tai Instagram-markkinoinnissa askarruttavat. 

Voit valita joko 30 minuutin tai 60 minuutin sparrausajan suoraan verkkokaupastani. Kun ostat some-sparrauksen, saat siitä heti kuitin sähköpostiisi. Otan sinuun yhteyttä 24 h sisällä ostostasi ajan sopimista varten. Tarvittaessa pyydän sinua vastaamaan ennen puheluamme sähköpostitse muutamiin lisäkysymyksiin, jotta pystyn auttamaan sinua mahdollisimman hyvin sparraustuokiomme aikana.

Sparrauspuhelu 30 min. 70€
Sparrauspuhelu 60 min. 120€

Hintaan lisätään ALV 24%


Some-sparrauksestani sanottua


Hei Karoliina ja vielä kerran iso kiitos eilisestä. Tuntuu, että on heti uutta virtaa ja tavoitteellista tekemistä kun sai hiukan pölyjä pyyhittyä jumittuneista ajatuksista :)

Tulen varmasti käyttämään sparraustasi jatkossakin.
— Anneli Pohjola, Avaamoterapia

Karoliinan henkilökohtainen sparraus oli huippu! Alkukartoituksen jälkeen oli superhelppoa lähteä toteuttamaan Karoliinan ohjeita ja vinkkejä. Pikkuhiljaa Facebook-sivu alkaa näyttää siltä, kuin oma visio on. Kiitos Karoliina!
— Tiia Konttinen, blogivalmentaja