Kannattavaa Facebook-markkinointia

 Hei, olen Karoliina

digiyrittäjä ja Facebook-markkinoinnin valmentaja Tampereelta

facebook+markkinointi+valmentaja.jpg
 

Vuosikausien ajan kamppailin sen kanssa, etten oikein tiennyt mitä elämältäni haluaisin. Tiesin vain sen, etten haluaisi viettää koko elämääni 9-5 työssä, jossa en saanut tehdä asioita omilla ehdoillani ja joka ei tuntunut minulle merkitykselliseltä. Ajatuskin siitä hirvitti minua...

Sitten oivalsin, että pystyn auttamaan ihmisiä verkon avulla niissä asioissa, joissa itse olen hyvä.

Ja nyt, muutama vuosi myöhemmin, valmennan verkkokurssillani muita yrittäjiä myymään enemmän omia tuotteitaan ja palveluitaan verkossa ja rakentamaan sitä kautta itselleen vapaampaa elämää, jossa on enemmän aikaa rakkaille asioille.

Jos haluat kuulla miten sinäkin voit onnistua tässä Facebook-markkinoinnin avulla, niin siirry hieman alaspäin ja rekisteröidy nyt heti ILMAISEEN webinaariin, jossa kerron sen sinulle...

Nähdään sisäpuolella!  

 
 
 
 
 

Ilmainen webinaari

Facebook-mainonnan 3 tärkeintä salaisuutta

Hanki lisää ostavia unelma-asiakkaita ja kasvata liiketoimintaasi ilman että sinun tarvitsee oikeasti edes osata myydä mitään!

 
 
 
facebook+markkinointi+webinaari.jpg
 

Miten sitten voin auttaa sinua, jos et halua opetella Facebook-markkinointia kokonaan yksin?

Autan sinua tekemään Facebook-markkinointia, joka tuottaa yrityksellesi jatkuvasti uusia asiakkaita ja myyntiä - kannattavasti.

Palkkaamalla minut hoitamaan puolestasi Facebook-markkinoinnin, saat vähennettyä markkinoinnista ja myynnistä kokemaasi stressiä ja kevennettyä työkuormaasi.

Sinulle pitää jäädä myös aikaa kaikkein tärkeimmille asioille, mitä ikinä ne sinulle ovatkaan.

 
 
 

Nyt saatat miettiä, että olet jo kokeillut kaikkea, mitä tässä voisi muka olla sinulle…

Ymmärrän hyvin, kuinka haastavalta voi tuntua pyörittää yritystä ja samalla miettiä kuinka saada hankittua lisää maksavia asiakkaita ja myyntiä, sillä olen ollut samassa tilanteessa joskus itsekin.

Huolia ja stressiä ei ainakaan vähennä se, että erilaisia markkinointikeinoja on tarjolla pilvin pimein ja sinulla saattaa myös olla ennestään huonoja kokemuksia sinulle myydyistä markkinointikampanjoista, Google-mainonnasta ja muista vastaavista digitaalisen mainonnan palveluista.

Saatat jopa pohtia, onko sinun ollenkaan mahdollista saada yritystäsi menestymään ja kauppaa käymään…

Kyllä on!

 
 
facebook+mainonta.jpg
 

Facebook-mainonta toimii, kun tietää oikeat tavat sen tekemiseen

Olen tehnyt tuloksellista Facebook-markkinointia jo usean vuoden ajan ja käyttänyt tuhansia euroja pelkästään erilaisten Facebook-valmennusten ostamiseen. Tämän olen tehnyt, jotta voisin toimia sinun oppaanasi tulokselliseen Facebook-markkinointiin, ja jotta sinun ei tarvitsisi tehdä samoja virheitä kuin minä ja tuhlata rahaa ja aikaa tuloksettomaan Facebook-mainontaan.

Olen testannut oppimiani asioita omassa markkinoinnissani ja vienyt parhaat käytännöt asiakkaideni Facebook-kampanjoihin, joista yhtenä esimerkkinä loppuvuodesta 2018 asiakkaan kanssa tehty yli 55.000 € verkkokurssilanseeraus.

 
 
 

 Tuntuuko, että kanssani työskentely voisi olla sinun juttusi?

Varaa siis maksuton konsultointi niin aletaan hommiin!

 
 
 
facebook+mainostaminen.jpg