Selkeyttä Facebook-markkinointiin

Autan sinua selkiyttämään yrityksesi markkinointia Facebookissa ja Instagramissa. Opastan sinulle kädestä pitäen, mistä kannattaa aloittaa ja autan Facebook-markkinointisi suunnittelussa. Alta löydät vaihtoehtoja eri palvelupaketeista.

 

pienyrittäjän some-strategian suunnittelu

Facebook-strategian suunnittelu

Miten löydän Facebookista omat ihanneasiakkaani ja kohdistan markkinoinnin heille? Millainen on hyvä ja houkutteleva Facebook-sivu? Entä mistä Facebook-mainonta kannattaa aloittaa ja miten sitä edes tehdään?

Jos mietit tämänkaltaisia kysymyksiä, voin auttaa sinua eteenpäin. Suunnitellaan Facebook-markkinoinnillesi selkeä strategia, jotta aikaasi ei hukkaannu turhaan tekemiseen. Alta löydät esimerkin Facebook-strategian sisällöstä ja hinnasta.

Facebook-strategia sisältää esimerkiksi:

  • Facebook-sivun läpikäyminen, muutosehdotukset ja niiden toteuttamisessa avustaminen

  • Facebook-julkaisujen läpikäyminen, parannusehdotukset ja uudet postausideat

  • Opastus sisältökalenterin luomiseen

  • Tavoitteiden ja kohderyhmien määrittely, tarvittavien mainonnan kohderyhmien luominen/ohjeistus kohderyhmien tekoon

  • Facebook-mainonnan suunnitelma ja ohjeistus

  • Opastus tulosten mittaamiseen

  • Suunnitelma kirjallisena sekä sen läpikäyminen videopuheluna kun projekti on valmis

Haluatko Facebook-strategian lisäksi selkeän suunnitelman myös Instagram-markkinointiin? Voit kysyä minulta tarjousta useamman kanavan strategia-paketista >>

Some-markkinoinnin sparraus ja konsultointi

Facebook-markkinoinnin sparraus

Tarjoan sinulle apua Facebook-pulmiisi juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Sovitaan puhelin-/videopuheluaika, jonka aikana käydään läpi asiat, jotka sinua sillä hetkellä Facebook- tai Instagram-markkinoinnissa askarruttavat. 

Voit valita joko 30 minuutin tai 60 minuutin sparrausajan suoraan verkkokaupastani. Kun ostat sparrauksen, saat siitä heti kuitin sähköpostiisi. Otan sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ostostasi ajan sopimista varten. Tarvittaessa pyydän sinua vastaamaan ennen puheluamme sähköpostitse muutamiin lisäkysymyksiin, jotta pystyn auttamaan sinua mahdollisimman hyvin sparraustuokiomme aikana.

Sparrauspuhelu 30 min. 70€
Sparrauspuhelu 60 min. 120€

Hintaan lisätään ALV 24%


Facebook-sparrauksestani sanottua


Hei Karoliina ja vielä kerran iso kiitos eilisestä. Tuntuu, että on heti uutta virtaa ja tavoitteellista tekemistä kun sai hiukan pölyjä pyyhittyä jumittuneista ajatuksista :)

Tulen varmasti käyttämään Facebook-sparraustasi jatkossakin.
— Anneli Pohjola, Avaamoterapia

Karoliinan henkilökohtainen sparraus oli huippu! Alkukartoituksen jälkeen oli superhelppoa lähteä toteuttamaan Karoliinan ohjeita ja vinkkejä. Pikkuhiljaa Facebook-sivu alkaa näyttää siltä, kuin oma visio on. Kiitos Karoliina!
— Tiia Konttinen, blogivalmentaja