Yrityksesi on sinulle intohimo, mutta et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä saadaksesi tarpeeksi myyntiä ilman että aikasi kuluu tehottomaan puuhasteluun markkinoinnin parissa… 

Hyvä uutinen: Voit saavuttaa kaiken sen minkä haluat, saada lisää vapautta ja tuloja myymällä tuotettasi tai palveluasi verkossa

Myy tuotettasi tai palveluasi kellon ympäri ottamalla käyttöön toimivan Facebook-mainonnan kaava.

“Karoliina, tarvitsen apua! Olen kuullut, että Facebook-mainonta olisi kaikista kannattavin markkinointikeino, mutta en ymmärrä mitä minä teen siinä väärin...Rahaa on mennyt viimeisen kuukauden aikana satoja euroja ilman oikein mitään tuloksia ja nyt pelkään, että hukkaan vielä lisää rahaa ja aikaa tähän juttuun. En enää uskalla mennä säätämään mainosten kanssa itse, mutta lisää myyntiä minun olisi saatava, sillä en todellakaan aio palata enää entiseen elämääni ja 9-5 työhön…”

Edellisen viestin sain eräältä asiakkaaltani, joka oli täysin kyllästynyt tuhlaamaan aikaansa ja rahojansa ja kerta toisensa jälkeen vain epäonnistumaan yrityksissään tehdä tuloksia Facebook-mainonnalla.

Ehkä sinullakin on jotakin tämän suuntaisia ajatuksia, koska olet tullut tälle sivulle.

Ehkäpä unelmissasi on luoda yritys, jossa myynti tapahtuu automaattisesti netin kautta ja joka mahdollistaa sinulle vapaamman elämän.

Ehkäpä haaveilet siitä, että voisit lisätä vapauttasi palkkaamalla yritykseesi apukäsiä, mutta tarvitset sitä varten lisää tuloja eli myyntiä.

Tai ehkä tavoitteesi on siirtää toimintaasi yhä enemmän verkkoon ja saada digituotteidesi tai palveluidesi netissä tapahtuva myynti kasvuun.


Nauti enemmän elämästä ja pode vähemmän stressiä uusien asiakkaiden hankinnasta - anna Facebookin lähettää heidät luoksesi.

Kuvittele

  • Jos voisit myydä tuotettasi tai palveluasi Facebook-mainonnan avulla kellon ympäri - ja nauttia samalla lisääntyneestä vapaudestasi.

  • Jos voisit saada valmiin kaavan, jolla saat asiakkaat tulemaan joukoittain luoksesi ja haluamaan ostaa juuri sinulta.

  • Että sinulla olisi käytössäsi menetelmä, jolla saisit potentiaaliset asiakkaat palaamaan takaisin sivuillesi ja viemään ostonsa loppuun - ilman että sinun tarvitsee laittaa tikkua ristiin.


Mutta ei sen tarvitse olla vain kuvitelmaa...