Säihkyvät sisällöt

Olen tuottanut digitaalisia sisältöjä eri kanaviin jo usean vuoden ajan ja hallussani on niin bloggaaminen, some-päivitykset, uutiskirjeet kuin tekstin tuottaminen kotisivuille. Voin auttaa sinua säästämään omaa aikaasi tuottamalla sinulle tarvitsemiasi digitaalisia sisältöjä.

 

Blogitekstit

Onko sinulla blogi tai sivusto, jota haluat päivittää usein, mutta oma aikasi ei riitä kaikkien kirjoitusten tuottamiseen? Voin työskennellä kanssasi haamukirjoittajan roolissa, eli tuottaa haluamastasi aiheesta blogikirjoituksia, jotka julkaiset blogissasi ominasi.

 

Some-sisällöt

Facebook-päivitykset, Instagram-kuvat, profiilien päivitykset, you name it! Aina ei vaan inspiraatio iske, kun pitäisi keksiä uutta päivitettävää someen, mutta silloin minä autan. Voin esimerkiksi suunnitella sinulle sovitun määrän esimerkkipostauksia Facebookiin, joista saat itse jatkossa muokattua jokaiseen tilanteeseen sopivat päivitykset.

 

Muut sisällöt

Tarvitsetko apua kotisivujesi tekstisisältöjen päivitykseen tai suunnitteluun? Tai haluaisitko lähettää seuraajillesi uutiskirjeitä, mutta sinulla ei ole aikaa kirjoittaa?
 

Kerro minulle, mitä kivaa sinulla on mielessäsi ja pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistani. 

Tai varaa kalenteristani lyhyt puhelinaika, niin pirautan sinulle.