Selkeät some-strategiat

Autan sinua selkiyttämään yrityksesi markkinoinnin sosiaalisen median kanavissa. Opastan sinulle, mistä aloittaa ja autan some-markkinointisi suunnittelussa. Alta löydät vaihtoehtoja eri palvelupaketeista. Jos haluat opetella some-markkinointia rauhassa itseksesi, katso täältä luomani verkkovalmennukset sosiaalisen median tehokäyttöön.

 

 pienyrittäjän some-strategian suunnittelu

Some-strategian suunnittelu

Missä kanavissa kannattaisi olla ja miten siellä pitäisi toimia? Miten löydän somesta omat ihanneasiakkaani ja kohdistan markkinoinnin heille? Millainen on hyvä ja houkutteleva Facebook-sivu?

Jos mietit tämänkaltaisia kysymyksiä, voin auttaa sinua eteenpäin. Suunnitellaan some-markkinoinnillesi selkeä strategia, jotta aikaasi ei hukkaannu turhaan tekemiseen. Alta löydät esimerkin Facebook-strategian sisällöstä ja hinnasta. Voit myös kysyä minulta tarjousta useamman some-kanavan kattavan strategian suunnittelusta.

Facebook-strategia sisältää esimerkiksi:

  • Facebook-sivun läpikäyminen, muutosehdotukset ja niiden toteuttamisessa avustaminen

  • Facebook-julkaisujen läpikäyminen, parannusehdotukset ja uudet postausideat

  • Opastus sisältökalenterin luomiseen

  • Tavoitteiden ja kohderyhmien määrittely, tarvittavien mainonnan kohderyhmien luominen/ohjeistus kohderyhmien tekoon

  • Facebook-mainonnan suunnitelma ja ohjeistus

  • Opastus tulosten mittaamiseen

  • Suunnitelma kirjallisena sekä sen läpikäyminen videopuheluna kun projekti on valmis

 Some-markkinoinnin sparraus ja konsultointi

Some-markkinoinnin sparraus

Tarjoan sinulle apua some-pulmiisi juuri silloin kun sitä eniten tarvitset. Sovitaan puhelin-/videopuheluaika, jonka aikana käydään läpi asiat, jotka sinua sillä hetkellä some-markkinoinnissa tai sosiaalisen median käytössä askarruttavat. 

Voit valita joko 30 minuutin tai 60 minuutin sparrausajan suoraan verkkokaupastani. Kun ostat some-sparrauksen, saat siitä heti kuitin sähköpostiisi. Otan sinuun yhteyttä 24 h sisällä ostostasi ajan sopimista varten. Tarvittaessa pyydän sinua vastaamaan ennen puheluamme muutamiin lisäkysymyksiin, jotta pystyn auttamaan sinua mahdollisimman hyvin sparraustuokiomme aikana.

Sparrauspuhelu 30 min. 70€
Sparrauspuhelu 60 min. 120€

Hintaan lisätään ALV 24%


Some-sparrauksestani sanottua

Hei Karoliina ja vielä kerran iso kiitos eilisestä. Tuntuu, että on heti uutta virtaa ja tavoitteellista tekemistä kun sai hiukan pölyjä pyyhittyä jumittuneista ajatuksista :)

Tulen varmasti käyttämään sparraustasi jatkossakin.
— Anneli Pohjola, Avaamoterapia