Heippa, olen Karoliina!

Rakastan inspiraatiolauseita, kalentereita sekä kissoja. Some-kanavista ehdoton lempparini on Instagram, jota tuleekin päiviteltyä aika tiuhaan tahtiin.

Silloin kun en ole nenä kiinni läppärissäni, minut löytää todennäköisimmin lukemasta hyvää kirjaa tai silittelemästä kahta ihanaa kissaani, Batmania ja Sheenaa. 

Haluan näyttää esimerkkiä ja rohkaista pienyrittäjiä olemaan sosiaalisessa mediassa rohkeasti esillä ja markkinoimaan omaa yritystään omalla aidolla ja persoonallisella otteella. Kiinnostavan some-sisällön tuottamiseen ei välttämättä tarvitse palkata ulkopuolista tekijää, kunhan tietyt perusasiat ovat hallussa. Niitä asioita haluan opettaa sinulle täällä sivustollani sekä verkkokursseillani. 

Kiva kun olet täällä!

karoliina_behm
 
best_self.jpeg

"Dreams don’t work unless you do”

Kirjoittaminen on yksi lempijutuistani ja sitä teenkin useammille sivustoille tällä hetkellä. Aloitin bloggaamisen muutama vuosi sitten omalla lifestyle-tyyppisellä harrastelublogillani, jonka jälkeen minulle on kertynyt kokemusta sisältöjen tuottamisesta omien blogieni lisäksi myös muille tahoille kirjoittamisesta. Olen muun muassa tuottanut blogikirjoituksia oman talouden hallintaan, itsensä kehittämiseen sekä yrittäjyyteen liittyen.

 
 

Ota yhteyttä niin tutustutaan!

Säihkyvät sisällöt, kauniit kotisivut sekä selkeät some-strategiat - Siinä omat vahvuuteni ja asiat, joissa haluan sinua auttaa. Lisää tietoa minusta löydät LinkedIn profiilistani. Laita rohkeasti kontaktipyyntöä tulemaan!